Cross Border Sales - 15/11/2018

Trainer
Categorie
E-commerce opleidingen
Tijd
15 november 2018 (14u tot 18u)
Prijs
€375
Score
4.0/5

We zien het steeds meer. Nederlandse en Belgische merken en resellers die de stap over de grens zetten. De ene keer uit expansiedrift, de andere keer noodgedwongen door de internationale web warenhuizen als Amazon en Zalando die ze van hun thuismarkt wegdrukken. Om te blijven groeien moeten ze een stap maken naar de verkoop op een buitenlandse markt. Als Country Manager Benelux bij Salesupply adviseert Hans e-commerce bedrijven bij hun internationaliseringsplannen. Deze opleiding geeft zowel de beginnersfouten als de tips & tricks van het internationaliseren op e-commerce gebied weer. Gezamenlijk bekijken we de traditionele uitrol, de nieuwste trends op het gebied van cross-border verkopen en de verschillen per land in Europa en de US.

 

Tenslotte werpen we een blik op de fiscale en juridische aandachtspunten van crossborder e-commerce onder begeleiding van Bart Van den Brande, die onder meer stichtend vennoot is van advocatenkantoor Sirius Legal te Mechelen.

 

 

SafeShops leden en Gondola abonnees betalen 295€ in plaats van 375€!

 

 

Wat zeggen de deelnemers :

"Hands on & Informative" - Kurt, Belgiuminabox

 

Belangrijkste onderdelen
Marktonderzoek
Lokalisatie (BTW/legals/Vertalen/cultuur)
Customer care (native)
E-Fulfilment
E-Marketing
Juridische en fiscale aandachtspunten

About the trainer

Hans Siebum is sinds 2007 actief in de e-commerce wereld, in verschillende rollen. Van het creëren van een e-commerce platform op maat, tot e-commerce manager. Sinds enkele jaren neemt hij namens Salesupply dagelijks een kijkje in de keukens van de mooiste webwinkels van de Benelux. Samen met deze ondernemingen bepaalt hij doelen en bekijkt hij wat over de grens haalbaar is.

Salesupply is gevestigd in 12 landen en richt zich op bedrijven met online expansiegedrag richting het buitenland. Hans adviseert e-commerce bedrijven bij hun internationaliseringsplannen. Met een team van lokale en native speaking medewerkers worden zo webshops lokaal per land uitgerold.

https://www.linkedin.com/in/hanssiebum/