NEW PRODUCT LAUNCH ANALYSIS - 21/03/2019
Voor de 5de keer op rij komt de FMCG poster uit. Dankzij de cijfers van Nielsen, krijgt u op deze poster een overzicht van de 14 belangrijkste categorieën in food retail.
GOOGLE ANALYTICS - 25/03/2019
Iedereen heeft al gehoord van Google Analytics. Het is een geweldige tool om het verkeer op je website te monitoren en het effect van marketingacties te meten. Daarom organiseert The Retail Academy, in samenwerking met Safeshops, een specifieke opleiding rond Google Analytics
SHOPPER MARKETING - 28/03/2019
In deze economisch moeilijke tijden, de marketingbudgetten steeds meer verschuiven van above-the-line (reclame) naar below-the-line (in-store tools) ? Elke geïnvesteerde Euro moet immers meteen resultaat opleveren in de ogen van de bedrijfsleiders.
The Retail Academy
Concrete oplossingen voor dagdagelijkse retailproblemen

Over The Retail Academy

De filosofie van The Retail Academy bestaat erin de deelnemers concrete antwoorden te geven die ze onmiddellijk kunnen toepassen in de dagdagelijkse praktijk, en dat op basis van kwaliteitsvolle gegevens. Wij bieden opleidingen aan over de theorie en de praktijk van het zakendoen binnen de retailsector. The Retail Academy is de opleidingdivisie van Gondola. Wij geloven in sterke actieplannen op basis van gegevens en inzichten die door onze partners worden aangeleverd. The Retail Academy is de exclusieve trainingspartner voor Nielsen en GfK. The Retail Academy blijft volledig onpartijdig, en is geen promotie platform voor retailers, fabrikanten of leveranciers. Het doel van The Retail Academy is een antwoord te geven aan de opleidingsbehoeften binnen de Consumer Goods industrie. Wij luisteren graag naar uw opleidingsbehoeften.

CERTIFICATIE

Na het succesvol afronden van een opleiding, ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname.

STUDIES & WHITE PAPERS

Benieuwd naar onze studies en white papers? 
Ga snel naar studies en download alles wat u interesseert.

TRENDING OPLEIDINGEN

Uw kans om een trending expert in retail of FMCG te worden en een succesvolle carrière uit te bouwen na voltooiing van onze cursussen.

Onze opleidingen

22 May 2019 (from 9h30 to 17h15)
23 May 2019 (from 9h30 till 17h15)
4 juni 2019 (van 14u tot 18u)
3 september 2019 (9u30 tot 17u30)
19 september 2019 (9u00 tot 17u)

Priceless negotiation : the way to success

Ervaringen

ONZE RESULTATEN

Wij zijn trots op onze resultaten:
130
Projecten
1100
Deelnemers
364
Bedrijven

Nieuws

Dit zijn onze laatste verwezenlijkingen, sommigen verschenen ook in de pers!

 

BELGIAN DIY & GARDEN CONSUMERS’ PREFERENCES

An exclusive study on Belgian diy & garden consumers’ preferences

 

Contacteer ons